המלצה

אני רופאת ילדים בפנסיה, בת 77.

לפני 7 שנים הובחנה אצלי מחלה מיאסטניה גרביס [ Myasthenia Gravis מחלה אוטואימונית הפוגעת בחיבור העצב והשריר]. בעקבות כך עברתי ניתוח להוצאת גידול בבלוטת התימוס  [ תימומה], הקרנות ובהמשך הוצא לי טיפול בתרופות [מסטינון וגמא גלובלין] אשר יצר תופעות לוואי שונות. מצבי השתפר ונסוג.

לפני כשנתיים החלטתי להפסיק בהדרגה את הטיפול הקונבנציונאלי. אז התחלתי טיפול בדיקור אצל יוסי מורגנשטרן ב'מרכז  מורגנשטרן'. באותה תקופה  בהמלצתו הגברתי את תירגול  הצ'י קונג ואת פרקטיקת הקליגרפיה הסינית [במשך תקופה כל יום כתבתי את סוטרת הלב בסינית]. חל שיפור רב במצבי והחלטתי להפסיק את הטיפול הקונבנציונאלי. אני ממשיכה אחת לתקופה ללכת לבקורת אצל הרופאים.

אני מרגישה יותר ויותר טוב . למרבית הפלא ,הערכים של נוגדני האצטיל-כולין גבוהים יותר מאשר בתחילת הטיפול [הנורמה הינה מ0 עד 0.5. בהתחלה הערכים היו 19 וכיום 80] . מסקנתי: הגוף הינו חכם ומתנהל בדרכו . יש לו  נטייה טבעית לרפא עצמו. יש לתמוך בו בתהליך ההבראה ולתוך בו ובייחוד לא להפריע לו בהחלמה. הדיקור אצל יוסי והביקורים התקופתיים אצלו עוזרים לי להתאזן ולאפשר לגופי ולנפשי להתחזק. החיוניות שלי מתעצמת והשמחה שבה לחיי. כיום אני ממשיכה בפעילות יומיומית של הליכה ושחיה בבריכה,  צ'י-קונג.

ג'ני

Morgenstern Center
Smolanskin 7 Tel-Aviv
Tel: 03-6094994
Fax: 072-2421333          
Mobile: 054-2128688
E-mail:
ymcenter10@gmail.com 
מרכז מורגנשטרן
רחוב סמולנסקין 7 ת"א
טלפון: 03-6094994
פקס: 072-2421333